amunt

Agroecologia

A Can Serrà 1786 treballem la terra i n’obtenim una producció pròpia de fruita i verdura. Busquem la millor qualitat organolèptica i per això la verdura i la fruita es cullen al seu punt fresc i de maduració.

No hi ha res millor que comprar fruita i verdura ecològica, acabada de collir i directa del productor, sense intermediaris. 

Tenim el segell de venta directa, de proximitat i d'ecològic, ambel número CT 004163 P en el registre d’operadors en la secció d’empreses agràries de producció del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica).

Per nosaltres ecològic vol dir proximitat, KM0.

Estem en xarxa amb altres compnays/es productors. Ens oferim i demanem producte que ens falta o que en tenim en excés. 

Les grans distàncies tenen una petjada. L’orígen del que mengem és clau. I quan menys temps passa entre la collita i el consum, millor.

Treballem seguint els criteris de l’agricultura ecològica, que vol dir que:

No utilitzem productes químics de síntesis (fungicides, adobs, herbicides) ni OMG (Organismes Genèticament Modificats), ni conservants artificials, ni colorants artificials, ni additius artificials o similars perquè alteren la qualitat dels aliments i malmeten la salut dels ecosistemes (càrrega mediambiental, residus) i de les persones (càrrega sobre la salut).

Obtenim el planter de productors ecològics. Sempre que es pot treballem i recuperem varietats d’orígen local i tradicionals per garantir i millorar la biodiversitat i la diversitat de gustos a la taula. No tanquem les portes a varietats modernes que s’han adaptat mot bé al nostre territori. Amb els anys, ens agradaria que la major part de les llavors i del planter fossin de producció pròpia i així, preservar la varietat genètica de les nostres espècies autòctones.

Cada setmana fem la collita del que està al seu punt de maduració, ho preparem i ho servim ben fresc.

Volem que passi el mínim temps entre la collita i el consum. Per això collim al matí i servim a la tarda.

Des del 2016 servim cistelles de fruita i verdura ecològica. Fem venta directa de verdura i fruita ecològica .  També servim a cooperatives de consum, restaurants, botigues i escoles.